Rutiner og krav

Rutiner og krav

Retur av tromler og paller

RS Trommelservice AS og tidligere Rustad Trommelservice AS har kjøpt tilbake tromler for vedlikehold i ca 30 år. Gjennom hele denne perioden har vi jobbet for at retur av tromler skal være økonomisk interessant for bedrifter og privatpersoner i hele landet. Gjennom avtalen med Bring er det mulig å levere inn tromler over hele landet, og avtaler med store norske forbrukere at tromler sikrer avsetning av brukte tromler.

Nytt er at vi har utvidet vårt arbeidsfelt og kjøper Europaller. Et samarbeid med Stea Norge AS gjør at vi kan tilby nye og gamle kontakter å levere inn paller ved vårt anlegg på Dal. Vi kan ta imot de fleste typer paller, og betaler kr 15,- for godkjente Europaller. Vår avtale med Bring omfatter ikke paller.

Ved siden av tradisjonelle tre-tromler er også standard plasttromler og kundespesifisert spesialtromler implementert i denne ordningen. Dette gjør at det meste av de tromlene som blir benyttet i Norge er innenfor ordningen. Men også mange importører velger å importere sine produkter på tromler som faller innenfor ordningen.

Vi ønsker å kombinere er miljømessig fornuftig gjenbruk av emballasje på en måte som er økonomisk interessant for alle parter!

Rutiner og krav

Alle som eier en kabeltrommel eller pall kan levere disse inn til oss. Ved mottaket er det viktig å skille på privatpersoner og bedrifter som er mva-registrert, ellers er alle velkomne til å levere hos oss.

Men vi må stille visse krav. Skal vi kunne selge tromlene eller pallene videre, må de være av en type og kvalitet som våre kunder kan akseptere.